Lisa olsson blogg

Hattfeber på bloggen just nu, men den är här för att stanna! Veckans blogg Pauline år: Jag ser inte mig själv som en ung mamma. Jag är en årig tjej som jobbar som frilansskribent och fotograf.

Josefin bloggar om allt möjligt, mode – skönhet – vardag – girl power – livet helt enkelt. What would you like to work with if you . Vem är Lisa, och vad får vi läsa om i din blogg?

Jag är gla lugn och lite galen på samma gång. Bloggen du försökte nå är inaktiverad eller privat. Om det här är din egen blogg kan du logga in för att läsa den, eller ändra så den inte är privat under Min blogg . Sista tävlingen genomfördes i tisdags och Hemsedal bjöd på soliga förhållanden. Jag älskar Lisas look på dessa bilder!

Tror ni att det går att hänga en bibba . Hon är några år yngre än mig men jag har följt hennes blogg till och från sedan hon . Kommer väll antagligen komma hem ganska så sent ikväll så jag får se ifall jag bloggar då.

Kanske vill någon kontakta mig. Mina texter kanske är intressanta. Det finns möjlighet att läsa min personliga blogg. Eller till och med titta på min länksida. Den oktober delar VeckoRevyn ut ut bloggvärldens mest prestigefyllda pris, på en stjärnspäckad gala på Café Opera i Stockholm. Förlåt för dålig uppdatering,internet har varit ur kontroll,men jag har haft en toppen helg,fredan var jag på fest hos julia och malin På kvällen . Bloggstjärnor föreläser i Nikons monter A05:21.

Hon har precis släppt sin EGNA kollektion hos . This Pin was discovered by BTB Bubble. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tog några bilder på fina Lisa när vi var i Joshua Tree. Hon kommer blogga för det mesta om inredning men även om lite mode om jag har fattat det rätt. I hennes stuga står två akvarier fyllda med tropiska fiskar. Favoriten är den orangevita clownfisken.

I torsdags var Lisa så jävla snygg till Blogawards att jag var tvungen att haffa henne innan. Lisa Olsson -Malung skidgymnasium Lisas blogg. Känns som att vi lyckades fånga den allra sista . I dag är hon tjugo, har över 000 .