Victoria secret body mist favorit

Nu e jag sugen på en body mist från Victoria´s Secret. Men vet inte vilken jag vill ha! Vilken Victoria´s secret body mist är din favorit?

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Victoria Secrets Body mist Josefin skoglunrh:blogg. Jag tröttnar aldrig på den och köper gärna både body lotion och EdT.

Pure seduction är min favorit, den luktar underbart!

Har själv ca mists men kan säga mina favoriter och beskriva vad de luktar . Jag är så sugen på att köpa en body mist från VS då jag har hört att de ska lukta så himla gott! Men å andra sidan känns det så riskabelt att köpa utan att . Men jag har speciella favoriter: Secret Charm, den luktar så här . Coconut passion är min absoluta favorit! Detta är en topp på dom body mists, body lotions och bodybutters.

Sun Blissed – Har ju skrivit förut att denna är min favorit när jag har fått frågan,. Jag har massa krämer, body sprays, läppglans m. Victorias Secret i mitt badrumsskåp, men man kan aldrig ha för mycket av deras .

Do people realize how strong these body mists are when they wear them? Select the images or words that speak to you and find a scent that expresses you in just a few steps. Light sheer scents you can layer with each other or your favorite lotion. My Favorite Perfumes, Lotions Body Mist. Se till att haffa dina favoritprodukter innan det är för sent!

Fancy love, Jessica simpson, ml – 1kr på beautystore. Då ska du definitivt spana in mina höst- vinterfavoriter! På bara tre månader har min och lillasysters lilla samling verkligen växt till sig.