Tandstallning i gommen

För att göra överkäken bredare kan man sätta fast en tandställning i gommen. Detta är en annan typ av båge som går tvärs över . Ibland har den en skruv i gommen för att vidga överkäken.

Behandlingen innebär att tandläkaren med hjälp av en tandställning förbättrar. Det är viktigt att rätta till tänderna när vävnader som gommen eller tandköttet . Avdelningen för ortodonti (tandreglering). Tandställningen (Quad Helix) används för att bredda överkäkstandbågen.

Vid feljusterade tänder behövs oftast tandställning för att rätta till detta. Tandreglering för vuxna med vidgning av gom. Jag tänker inte ljuga för dig, det gör ont att spänna tandställning! Jag hade tandställning både uppe och nere, samt i gommen ett tag. Ta bort tråd efter tandställning?

CachadLiknandeEn tandregleringsbehandling tar ungefär två år. När tandställningen sätts på gör det inte ont, men det kan spänna lite i tänderna efteråt. Från tanden på varje sida sitter en metal-skena fast i gommen närmast . Efter ett par år fick jag fast tandställning (när man dragit ut tillräckligt många tänder).

Yttre tryck på plattan från skruvar tvingar sömmarna i gommen att öppna sig på längden så att . Ska få tandställning någon gång framöver nu och undrar ifall någon här. Sen så om du får en gom-tandställning när rälsen är borta, använd . Kräfta sår, även kallade aftösa sår, är små, grunda lesioner som utvecklas på mjukdelar i munnen eller vid basen av ditt tandkött. När jag sökte på bilder på hur ALF såg ut, märkte jag att den var väldigt lik en ståltråd jag hade i gommen innan de satte på min tandställning.

Jag hade natt tandställning eftersom att jag hade ett större överbett. I mellanstadiet fick jag en tandställning i gommen som användes dagtid . Med tandställning kan tandläkaren förbättra tändernas läge och hur de möts när . April 20satte vi igång och de första månaderna fick jag gå runt med en avtagbar tandställning som jag satte upp i gommen, detta var för att .